Welkom bij

Wereldwinkel Opsterland

wij gaan begin 2019 sluiten

Belangrijk Bericht voor al onze Klanten

 

Onze Wereldwinkel staat voor eerlijke handel en eerlijke kansen elders in de wereld. Daarom dragen wij het gedachtegoed van Fair Trade enthousiast uit, en dat doen we onder andere via ons assortiment Fair Trade producten in onze winkel. Al vele jaren.

 

Echter, onze winkel zal gaan sluiten. Begin volgend jaar gaat de winkeldeur van Hoofdstraat 42 voor onze Wereldwinkel definitief dicht. Dat vinden wij bijzonder jammer, maar met een teruglopende omzet in de afgelopen jaren kunnen we onze winkel financieel niet draaiende houden.

 

Komende weken en maanden – Feestelijke periode

We blijven onze klanten bedienen en verrassen met onze artikelen. Zeker in de periode van Sinterklaas, Kerst en de Jaarwisseling.

Binnen de mogelijkheden vullen we ons assortiment aan en kopen artikelen in, die in de komende feestelijke weken hun weg naar klanten kunnen vinden. Blijf dus gerust onze wereldwinkel bezoeken en laat je verrassen. En zoals alle jaren, zijn er ook nu weer Kerstpakketten te bestellen.

Als u nog cadeaubonnen van onze winkel hebt, dan kunt u daarmee tot 1 januari 2019 producten aanschaffen.

 

We gaan op andere voet verder – Fair Trade blijft

Voor de producenten blijft het van belang, dat hun artikelen voor een goede prijs verkocht worden. En we willen ook graag dat onze klanten makkelijk hun eerlijke inkopen kunnen blijven doen. In 2019 zullen we onze handelswaar bij andere winkels onderbrengen, zodat de afzet behouden blijft. Zonder eigen winkel kunnen we als Stichting ook bijdragen aan de doelen van Fair Trade. Het bestuur onderzoekt de mogelijkheden om onze financiële middelen op een nieuwe manier in te zetten ten behoeve van Fair Trade.